Arkın POLAT - OKUL MÜDÜRÜ

Arkın POLAT - OKUL MÜDÜRÜ

Okulumuz Müdürü Arkın POLAT, 24 Kasım 1974’ de İstanbul’ da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’ da tamamladı. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi programına 1992 yılında kaydoldu. Bu bölümden 1996 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Bolu ili Cumayeri ilçesi Kızılüzüm köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.

 

Branş değişikliği ile 1998 yılında asıl branşı olan Metal İşleri Öğretmenliğine geçerek Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine öğretmen olarak atandı. Aynı okulda 2000 yılında Teknik Müdür Yardımcısı oldu. Uzman öğretmen unvanını 2006 yılında, Başöğretmen unvanını ise 2022 yılında aldı. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini 2008 yılında, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü de 2015 yılında tamamladı.

 

Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Okul Müdürü, Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Müdür Başyardımcısı, Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı. Okulumuzdaki görevine 20.12.2021 tarihinde başlayan Arkın POLAT evli ve üç çocuk babasıdır.