Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."

Misyon: Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, Yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur. Okulumuz; Binalarla ilgili tasarım, uygulama, onarım ve restore etme alanlarında hizmet vermekte olup gelecekte yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alanlara da yönelerek daha ekonomik, daha sağlam, fonksiyonel yapılar üretecek teknik elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu gücünü de köklü geçmişinden aldığı bilgi birikimi ve deneyimi ile geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış kadrosundan aldığına inanmaktadır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:00 17:15
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - 1 adet okul müdürü lojmanı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (212) 275 33 30

WEB - https://isov.meb.k12.tr

Adres - Büyükdere Caddesi No167 Zincirlikuyu Şişli / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal - Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Okulumuz 40 dönüm arazi üzerine kuruludur. Dikdörtgen parselli bir yerleşkeye sahiptir.

Adres - Büyükdere Caddesi No167 Zincirlikuyu Şişli / İSTANBUL

Ulaşım Otobüs, metro, metrobüs, minibüs, hususi otomobil ile Zincirlikuyu´ya gelmeniz yeterlidir. Okulumuz, Zincirlikuyu Mezarlığı´nın yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şişli ilçe merkezine 4 km. mesafede