İSTANBUL / ŞİŞLİ - Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

(212) 275 33 30-31
Büyükdere Caddesi No167 ZincirlikuyuŞişli / İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."
Misyon
Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, Yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur. Okulumuz; Binalarla ilgili tasarım, uygulama, onarım ve restore etme alanlarında hizmet vermekte olup gelecekte yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alanlara da yönelerek daha ekonomik, daha sağlam, fonksiyonel yapılar üretecek teknik elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu gücünü de köklü geçmişinden aldığı bilgi birikimi ve deneyimi ile geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış kadrosundan aldığına inanmaktadır.
Rehber Öğretmen :
Öğrenci :1942
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal - Tam Gün Tam Yıl
08:00 16:15
Kalorifer (Doğalgaz)
ADSL (8 Mbit)
1 - 1 adet okul müdürü lojmanı
Ulaşım
Otobüs, metro, metrobüs, minibüs, hususi otomobil ile Zincirlikuyu´ya gelmeniz yeterlidir. Okulumuz, Zincirlikuyu Mezarlığı´nın yanındadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 40 dönüm arazi üzerine kuruludur. Dikdörtgen parselli bir yerleşkeye sahiptir.
Şişli ilçe merkezine 4 km. mesafede